Ma
pole suurem asi petersellisõber, aga kuna mu kappi tekkis pakk
bulgurit, siis tundus hea mõte lõpuks taboulleh'it proovida ja oma
suhteid peterselliga siluda.
Vaja läheb:
125 grammi bulgurit
soola
värskelt purustatud musta pipart
1-2 sidruni mahl
6-8 spl oliiviõli
150 gr peterselli, peeneks hakitud
4 rohelist sibulat, peeneks hakitud
20 värsket mündilehte, peeneks hakitud
3 tomatit, kuubikuteks hakitud
Vaja läheb:
125 grammi bulgurit
soola
värskelt purustatud musta pipart
1-2 sidruni mahl
6-8 spl oliiviõli
150 gr peterselli, peeneks hakitud
4 rohelist sibulat, peeneks hakitud
20 värsket mündilehte, peeneks hakitud
3 tomatit, kuubikuteks hakitud
Leota
bulgurit kuumas vees ca pool tundi. Nõruta, pigista liigne vesi välja
ja pane kaussi. Maitsesta soola ja pipraga, lisa pool sidrunimahlast ja
õlist. Sega läbi ja jäta pooleks tunniks seisma.
Lisa petersell, sibul, münt ja tomatid. Sega korralikult läbi, lisa ülejäänud õli ja sidrunimahl ning serveeri.
Köök: Jordaania
Lisa petersell, sibul, münt ja tomatid. Sega korralikult läbi, lisa ülejäänud õli ja sidrunimahl ning serveeri.
Köök: Jordaania
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar