12. märts 2011

Guacamole


Guacamole on toit, mille jaoks kindlat retsepti polegi, selle tegemine sõltub nii piirkonnast kui perekonna retseptidest :) Aga täiesti kindlasti ei teha seda nii nagu Santa Maria teeb ega ei lisata ka koort või majoneesi nagu siinsetes toitlustusasutustes.

Vaja läheb:
küpseid avokaadosid
sibulat
laimi
soola

Soovi korral:
tomatit
tšillit

Poolita avokaadod ning võta sisu koos kiviga välja. Pane kaussi ning tee kahvliga katki. Mehhiklased jätavad kivid sisse, sest kivid ja laimimahl takistavad avokaado pruuniks muutumist (lükkavad seda pisut edasi). Haki sibul, tomat ja tšilli peeneks ning sega avokaadopüreega. Maitsesta soola ja laimimahlaga.

Serveeri tortillade, maisikrõpsude või näiteks omletiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar