12. september 2011

Kardemonilassi


Minu kardemoniarmastusest teavad vist kõik, kes mu kööki sattunud on :) On väga vähe toite ja jooke, kuhu ma seda valmis sokutama poleks... Aga alles täna avastasin, et lisaks mangolassile on võimalik lihtsate vahenditega teha veel mitut lassit. Näiteks kardemonilassit, mida juues satub aeg-ajalt ka mõni suurem kardemoniseeme hamba alla :)

Vaja läheb:
klaasitäis keefiri või maitsestamata jogurtit
1 tl suhkrut või 1 tl mett või 1 spl vahtrasiirupit
2 kardemonikupart

Koori kardemon ning purusta seemned uhmris. Sega kõik ained omavahel ning kui võimalik, lase ca pool tundi enne serveerimist külmkapis jahtuda ja maitsestuda.

Retsepti võtsin nami-namist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar