20. detsember 2010

Jõhvikatäidisega kakaobeseerull


Vaja läheb:
4 munavalget
2 dl suhkrut
1 spl sidrunimahla
2 tl maisitärklist
2 spl naturaalset kakaod

2 dl jõhvikaid
1 dl suhkrut
1 karp mascarponet
1 dl vahukoort


Vahusta munavalged tugevaks vahuks, lisa kolmes jaos suhkur ja sidrunimahl. Sega tärklis ja kakao ning sõelu munavalgevahu sisse. Sega läbi ning laota nelinurkselt küpsetuspaberile. Küpseta 150 kraadise juures 30 minutit, kuni besee on pealt kuiv ja krõbe.

Keera besee koos paberiga tagurpidi uue küpsetuspaberi peale ja eemalda eelmine paber. Lase jahtuda.


Püreeri jõhvikad suhkruga, mikserda juurde mascarpone ja lõpuks sega juurde vahustatud koor. Määri segu beseele ja keera küpsetuspaberi abil ettevaatlikult rulli.

Retsepti võtsin siit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar