14. september 2014

Bircher müsli


Üritasin leida netist algset bircher müsli retsepti, aga selgus, et "originaale" oli ootamatult palju :) Võtsin siis enamustes retseptides olnud põhikoostisained: kaerahelbed, piim, jogurt, tsitruselise mahl ja riivitud õun ning kohendasin kogused ning vahekorrad endale sobivaks. Ühes retseptis oli kahe klaasi kaerahelveste kohta võetud 1 klaas suhkrut, aga kuna ma kasutasin Saaremaa mangojogurtit, siis jätsin igasugused täiendavad magustajad üldse ära.

Vaja läheb:
2 dl täisterakaerahelbeid
2 dl piima
2 dl jogurtit (kasuta kas maitsestamata või siis omale sobiva maitsega jogurtit)
1 õun, riivitud
poole apelsini mahl
peotäis marju

Sega kaerahelbed piima ja jogurtiga ning jäta üleöö seisma. Hommikul sega hulka riivitud õun, apelsinimahl ning marjad ja serveeri :)

Köök: Šveits

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar