Mõtlesin, et teen järjekordse koogi kikerhernejahust, aga välja tuli natuke Lähis-Ida halvaa sarnane maiustus.
Vaja läheb:
pool klaasi kookosõli
2 klaasi kikerhernejahu
1 muna
pool klaasi mett
7 kupra jagu purustatud kardemoni
pool tl vanilliessentsi
1 spl roosiõievett
Vaja läheb:
pool klaasi kookosõli
2 klaasi kikerhernejahu
1 muna
pool klaasi mett
7 kupra jagu purustatud kardemoni
pool tl vanilliessentsi
1 spl roosiõievett
Sulata
keskmisel kuumusel kookosõli ning sega hulka kikerhernejahu. Kuumuta
pidevalt segades ca 10 minutit ning lisa seejärel mesi. Sega läbi ja
tõsta pott tulelt. Klopi hulka muna ja maitseained ning sega uuesti
ühtlaseks.
Vala kookosõliga määritud vormi ning küpseta 165 kraadi juures 12 minutit. Lõika kergelt jahtunud kook ruutudeks või rombideks. Maitseb imehästi ka külmkapikülmalt järgmistel päevadel.
Vala kookosõliga määritud vormi ning küpseta 165 kraadi juures 12 minutit. Lõika kergelt jahtunud kook ruutudeks või rombideks. Maitseb imehästi ka külmkapikülmalt järgmistel päevadel.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar