Jaapani
toorjuustukoogist olen ma juba kirjutanud. Et kui imehea see ikka on.
Mõnda aega tagasi ilmus aga internetti retsept, kus koostisosad olid
taandatud kolmele ning valmistamine ka lihtsam ja kiirem kui senini. Aga
et kook liialt magus poleks, lisasin omalt poolt veel sidrunikoort.
Nii, et minu toorjuustukook ei koosne mitte kolmest vaid neljast
komponendist.
Vaja läheb:
3 muna, kollased ja valged eraldatud
120 grammi valget šokolaadi
120 grammi toorjuustu
1 sidruni riivitud koor
Vaja läheb:
3 muna, kollased ja valged eraldatud
120 grammi valget šokolaadi
120 grammi toorjuustu
1 sidruni riivitud koor
Vahusta
munavalged tugevaks vahuks ja pane külmkappi ootele. Sulata veevannis
shokolaad ning lisa seejärel toorjuust. Sega ühtlaseks ning tõsta pott
tulelt. Sega hulka munakollased ja sidrunikoor ning sega uuesti
korralikult läbi. Lisa kolmes jaos munavalgevaht ning sega korralikult,
aga ära klopi.
Vala segu ca 20cm läbimõõduga ümmargusse, küpsetuspaberiga kaetud vormi ning pane eelsoojendatud ahju. Küpseta 175 kraadi juures 15 minutit, seejärel 165 kraadi juures 15 minutit ning lülita seejärel ahi välja ning lase koogil järelkuumuses veel 15 minutit küpseda.
Maitseb imeliselt!
Vala segu ca 20cm läbimõõduga ümmargusse, küpsetuspaberiga kaetud vormi ning pane eelsoojendatud ahju. Küpseta 175 kraadi juures 15 minutit, seejärel 165 kraadi juures 15 minutit ning lülita seejärel ahi välja ning lase koogil järelkuumuses veel 15 minutit küpseda.
Maitseb imeliselt!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar