Mõnusalt kreemine ja mandline ploomikook :)
Tee mandlimuretaignapõhi 150 grammist jahust. Pane pooleks tunniks külmkappi ning eelküpseta seejärel 190 kraadi juures 20 minutit. Poole küpsetamise ajal kata põhi hakitud mandlite või mandlilaastudega. Eelküpsetatud põhjale laota poolikud ploomid. Kreemise täidise jaoks sega 250 grammi tervisericottat, 250 grammi mascarponet, ca 150 ml vahukoort, 3 muna, 150 ml suhkrut, 2 tl maisitärklist, ühe laimi või sidruni mahl ja pool tl vaniljesuhkrut. Vala täidis ettevaatlikult ploomidele ning küpseta 170 kraadi juures 40-45 minutit.
Tee mandlimuretaignapõhi 150 grammist jahust. Pane pooleks tunniks külmkappi ning eelküpseta seejärel 190 kraadi juures 20 minutit. Poole küpsetamise ajal kata põhi hakitud mandlite või mandlilaastudega. Eelküpsetatud põhjale laota poolikud ploomid. Kreemise täidise jaoks sega 250 grammi tervisericottat, 250 grammi mascarponet, ca 150 ml vahukoort, 3 muna, 150 ml suhkrut, 2 tl maisitärklist, ühe laimi või sidruni mahl ja pool tl vaniljesuhkrut. Vala täidis ettevaatlikult ploomidele ning küpseta 170 kraadi juures 40-45 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar