12. september 2011

Apelsinilassi


Ja lassidega jätkan :) Apelsinilassi maitses täpselt nii nagu ma seda ka Nepalist mäletan.

Vaja läheb:
1 apelsin
3 dl vett
1 dl suhkrut
1 kaneelipulk (soovi korral)
klaasitäis jogurtit või keefiri
2 kardemonikupart
pisut safranit


Keeda veest, apelsinimahlast ja suhkrust siirup (soovi korral lisa siirupisse ka kaneelipulk) ning lase sel jahtuda. Koori kardemon ning purusta seemned uhmris. Sega jogurt või keefir, kardemon ja safran korralikult läbi ning lisa juurde soovitud kogus apelsinisiirupit. Kui siirupit jääb üle, saad seda järgmise apelsinilassi või portugali kreemikoogikeste tegemiseni külmkapis hoida :)

Retsept taas nami-namist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar