19. august 2012

Tomatised kukeseenetartaletid


Pisut kergem, suvisem ja vahemerelisem variant eelmistest juustuga tartalettidest.

Vaja läheb:
muretainast
kukeseeni
sibulat
õli praadimiseks
hakitud tomatit
parmesani
vutimune
basiilikut 


Kuumuta õli ning pruunista selles kergelt viilutatud sibulat. Lisa kukeseened ning prae kuni seened on krõbedad. Sega seejärel hakitud tomati ja basiilikulehtedega,
Suru muretainas vormidesse ning küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures 10-15 minutit. Võta välja ning täida kukeseene-sibula-tomatiseguga. Puista peale parmesanilaaste ning pane ca 10ks minutiks uuesti ahju. Löö igasse vormi üks vutimuna ning küpseta veel minut, kuni munavalge on hüübinud. Serveeri värske basiilikuga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar