Kevad
on peaaegu käes, aga äsja Filipiinide ja Tai randadelt sooja päikese
alt tulnuna tundub siinne kliima siiski veel omadega talves olevat. Kuna
ma varustasin ennast Singapuris taas Skippy maapähklivõiga, siis tundus
hea mõte oma pühapäeva ühe sametise maapähkli-šokolaadijoogiga
soojendada.
Vaja läheb:
50 ml vett
3 ruutu tumedat või piimašokolaadi
1 spl maapähklivõid
150 ml piima
Pane
vesi, šokolaad ja pähklivõi potti ning kuumuta, kuni šokolaad ja
pähklivõi on sulanud ning moodustavad ühtlase paksu massi. Vala hulka
veerand piimast ning lase segades keema tõusta. Vala seejärel veel
veerand, lase uuesti keema tõusta ning seejärel lisa ülejäänud piim.
Niiviisi jaokaupa lisades seguneb jook paremini.
Vala tassi (antud kogusest jätkub ühele) ja serveeri.
Retsept siit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar