Mul
on alati sügavkülmas paar karpi kõrvitsapüreed ootel. Kunagi ei tea ju,
kuna tuleb mõne kõrvitsamagustoidu isu ja siis alles püreed keetma
hakata oleks liiga aeganõudev :)
Selle eriti maitsva kõrvitsa-iirisevõide jaoks läheb vaja:
2,5 dl kõrvitsapüreed
400 g magusat kondenspiima
1 dl fariinsuhkrut
0,5 tl meelepäraseid vürtse (kaneelipulk, muskaatpähkel, ingver)
0,5 tl soola
2,5 dl kõrvitsapüreed
400 g magusat kondenspiima
1 dl fariinsuhkrut
0,5 tl meelepäraseid vürtse (kaneelipulk, muskaatpähkel, ingver)
0,5 tl soola
Pane
kõik komponendid mõõdukal kuumusel olevasse paksupõhjalisse potti ja
sega läbi. Kui segu keema hakkab, keera kuumus miinimumini ning lase
üsna tihti segades keeda umbes kolmveerand tundi.
Kaneelipulk võta välja ning tõsta võie purki(desse).
Retsept siit.
Kaneelipulk võta välja ning tõsta võie purki(desse).
Retsept siit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar