Jaanuaris
käisime Scottiga ühes Ann Arbori restos, kus tellisime muuhulgas
röstitud rooskapsad. Sellesama köögivilja, mis pole mulle kunagi muljet
avaldanud ja mida ma arvatavasti enne seda vaid korra elus söönud olid.
Tõenäoliselt keedetuna. Aga need pisikesed krõbedad röstitud rooskapsad
seal... Imelised. Tuli järgi teha :)
Vaja läheb:
pool kilo rooskapsaid, puhastatud ja poolitatud
2 spl oliiviõli
soola
purustatud musta pipart
2 tl balsamicot
1 spl oliiviõli
2 spl mett või vahtrasiirupit
1 tl sidrunimahla
pool kilo rooskapsaid, puhastatud ja poolitatud
2 spl oliiviõli
soola
purustatud musta pipart
2 tl balsamicot
1 spl oliiviõli
2 spl mett või vahtrasiirupit
1 tl sidrunimahla
Kuumuta
ahi 200 kraadini. Sega rooskapsad õli, soola ja pipraga ning laota ühe
kihina ahjuplaadile. Küpseta ahju ülaosas ca 20 minutit, kuni läbi
küpsenud ja krõbedad. Sega vahepeal.
Sega omavahel balsamico, oliiviõli, mesi ja sidrunimahl. Tõsta rooskapsad kaussi, vala peale kaste ning sega korralikult läbi, et kõik oleks ühtlaselt kaetud. Serveeri näiteks bataadifriikatega.
Sega omavahel balsamico, oliiviõli, mesi ja sidrunimahl. Tõsta rooskapsad kaussi, vala peale kaste ning sega korralikult läbi, et kõik oleks ühtlaselt kaetud. Serveeri näiteks bataadifriikatega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar