Mulle tundub, et ma olen leidnud sobiva kompromissi suure Pavlova ja beseerulli vahel :) Väikesed Pavlovad näevad head välja, on maitsvad, mõnusalt karamellised ja neid on mugav süüa.
Kolmest munavalgest tegin üheksa kooki. Klopi munavalged vahtu, lisa jaokaupa 180 ml suhkrut ja vahusta kõvaks vahuks. Lisa 1,5 tl maisitärklist ja 1 tl valge veini äädikat, sega õrnalt läbi ning tõsta küpsetuspaberile üheksa beseed. Pane eelsoojendatud ahju 170 kraadi juurde ning vähenda kuumust kohe 140ni. Küpseta ca 25 minutit ja lase ahjus jahtuda. Besee peab jääma väljast mõnus krõbe ning seest pehme.
Tee kreem vahukoorest, ricottakreemist, suhkrust, sidrunikoorest ja natukesest brändist. Kaunista värskete marjadega.
Kolmest munavalgest tegin üheksa kooki. Klopi munavalged vahtu, lisa jaokaupa 180 ml suhkrut ja vahusta kõvaks vahuks. Lisa 1,5 tl maisitärklist ja 1 tl valge veini äädikat, sega õrnalt läbi ning tõsta küpsetuspaberile üheksa beseed. Pane eelsoojendatud ahju 170 kraadi juurde ning vähenda kuumust kohe 140ni. Küpseta ca 25 minutit ja lase ahjus jahtuda. Besee peab jääma väljast mõnus krõbe ning seest pehme.
Tee kreem vahukoorest, ricottakreemist, suhkrust, sidrunikoorest ja natukesest brändist. Kaunista värskete marjadega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar