3. august 2011

Arbuusikarri


Sama kaua, kui mul on olnud Camellia Panjabi kokaraamat 50 imelist India karrit, on mul olnud isu sealse arbuusikarri järele. Aga tavaliselt on siin see küpsete arbuuside aeg nii lühike, et alati saab arbuus enne otsa kui jõuaks seda kuhugi toidu sisse sokutada.

Vaja läheb:
veerand suurt arbuusi
1 tl tšillipulbrit
näpuotsatäis kurkumit
0,5 tl jahvatatud koriandrit
1 küüslauguküüs
soola
õli
0,25 tl vürtsköömneid
suhkrut (soovi korral)
2-3 tl laimimahla

Lõika arbuus lahti, eemalda seemned ning lõika viljaliha kuubikuteks. Püreesta klaasitäis arbuusikuubikuid koos küüslaugu, kurkumi, koriandri ja soolaga. Kuumuta pannil õli, lisa vürtsköömned, 20 sekundi pärast arbuusisegu ning lase vaiksel tulel haududa kuni vedelik on vähenenud. Lisa suhkur, laimimahl ja lase veel minutijagu keeda. Lisa arbuusitükid ning küpseta madalal kuumusel 3-4 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar