Vaja läheb:
2 küüslauguküünt
peotäis seedriseemneid või parajasti kodus olemasolevad pähkleid
suur peotäis basiilikulehti
suur peotäis riivitud parmesani
natuke värskelt purustatud pipart
koriandrilehti
oliiviõli
Rösti seemned võ pähklid kergelt pannil ning pane seejärel kõik asjad blenderisse ja püreesta ühtlaseks. Õli kogus sõltub sellest, kui paksu või vedelat pestot tahad, aga vähemalt 1-1,5 dl peaks selle koguse kohta siiski olema.
Koriandrilehti ei pea panema, küll aga annavad need pestole, muidu üsna rammusale toidule mõnusat värskust.
2 küüslauguküünt
peotäis seedriseemneid või parajasti kodus olemasolevad pähkleid
suur peotäis basiilikulehti
suur peotäis riivitud parmesani
natuke värskelt purustatud pipart
koriandrilehti
oliiviõli
Rösti seemned võ pähklid kergelt pannil ning pane seejärel kõik asjad blenderisse ja püreesta ühtlaseks. Õli kogus sõltub sellest, kui paksu või vedelat pestot tahad, aga vähemalt 1-1,5 dl peaks selle koguse kohta siiski olema.
Koriandrilehti ei pea panema, küll aga annavad need pestole, muidu üsna rammusale toidule mõnusat värskust.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar