11. aprill 2011
Tai hakklihapallid ja kardemoni-laimiriis
Tai lihapallid
Ca 20 pisikese lihapalli jaoks (jätkub kahele) läheb vaja:
250 gr hakkliha
1 sibul
1 punane tšillikaun
1 tl värskelt riivitud ingverijuurt
1 sl laimimahla
1 sl austrikastet
1 tl tai kalakastet
2 tl seesamiseemneid
õli praadimiseks
Haki sibul. Puhasta tšillikaun seemnetest, haki tšilli peenelt. Sega hakkliha sibula, tšilli, ingveri, laimimahla ning austri- ja kalakastmega. Kõige lõpus sega juurde seesamiseemned.
Vormi saadud hakkmassist pallikesed.
Kuumuta õli ning pruunista kiirelt lihapallid. Küpseta seejärel veel kuumal pannil umbes 5 minutit, kuni lihapallid on läbinisti küpsed.
Retsept nami-namist.
Kardemoniriis
Kahele läheb vaja:
3 dl vett
2 dl basmati riisi
pool laimi
3 kardemoni
jupp kaneelikoort
Riivi laimikoor. Purusta kardemoniseemned uhmris. Keeda riis koos maitseainete ja laimikoorega.
Algne retsept nami-namist.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar