Ma
ei suuda vist sellega leppida, et suvi on läbi :) Koogid on endiselt
värvilised, marjased ja puuviljased ja kerged. Seda kooki tehes
avastasin, et kui lisada täidisesse lisaks india pähklitele ka
kookosjahu, siis tekib selline mõnus kohupiimalaadne tekstuur.
Vaja läheb:
1 tass datleid, ca 10 minutit leotatud
pool tassi purustatud pähkleid või mandleid
2-3 spl vett
2 spl kookosjahu
300 grammi vaarikaid
2-3 spl pruuni suhkrut või agaavisiirupit
3-4 kuhjaga spl kookosjahu
100 grammi india pähkleid, üleöö leotatud
2 spl kookosõli
Põhja jaoks püreesta datlid ning sega vee, pähklite/mandlite ja kookosjahuga ühtlaseks ning suru vormi põhja.
Täidise
jaoks püreesta toasoojad vaarikad suhkru või siirupiga. Püreesta ka
india pähklid ning sega kõik ülejäänud koostisained kokku. Vala täidis
põhjale ning pane vähemalt neljaks tunniks külmkappi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar