Kõrvitsanädal
jätkub :) Aafrikapärane kõrvitsahautis magusate rosinate, eksootilise
kaneelimaitse ning pruunistatud sibulaga. Lihtne valmistada ja maitseb
suurepäraselt.
Vaja läheb:
1 suur sibul viiludena
3 sl õli
500 g kõrvitsat (kaalu enne koorimist)
1 tl suhkrut
jupp kaneelikoort
3 sl rosinaid
soola
musta pipart
Vaja läheb:
1 suur sibul viiludena
3 sl õli
500 g kõrvitsat (kaalu enne koorimist)
1 tl suhkrut
jupp kaneelikoort
3 sl rosinaid
soola
musta pipart
Koori kõrvits ja lõika 2 cm kuubikuteks.
Prae sibulaviilud kuumas õlis kuldseks. Lisa kaneelikoor ja kõrvitsakuubikud ning küpseta neid madalal kuumusel 5-8 minutit. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
Puista peale rosinad, sega korralikult läbi. Hauta kaane all aeg-ajalt segades 15 minutit või kuni kõrvits on pehme.
Prae sibulaviilud kuumas õlis kuldseks. Lisa kaneelikoor ja kõrvitsakuubikud ning küpseta neid madalal kuumusel 5-8 minutit. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga.
Puista peale rosinad, sega korralikult läbi. Hauta kaane all aeg-ajalt segades 15 minutit või kuni kõrvits on pehme.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar