Mahlased
ja kergelt pähklise maitsega taimsed suvikõrvitsakotletid. Mulle
meeldib Eesti suvi kõikide oma värskete köögiviljadega :)
Vaja läheb:
1 väike suvikõrvits, riivitud
1 küüslauguküüs, purustatud
soola
pipart, purustatud
oliiviõli
4 spl kikerhernejahu
0,5 dl ökopäevalilleseemneid, leotatud ja püreestatud
1 dl suitsujuustu (soovi korral)
0,25 tl vürtsköömneid
natuke apteegitilliseemneid
pisut soola
0,5 tl kuivatatud ürte (tüümiani, oreganot)
suitsupaprikapulbrit
Sega
suvikõrvits küüslaugu, soola, pipra ja õliga läbi ning jäta kümneks
minutiks maitsestuma. Vala seejärel vedelik ära ning sega hulka
päevalilleseemned, kikerhernejahu, suitsujuust kui seda kasutad ning
kõige lõpus maitseained. Sega iga lisamise järel korralikult läbi.
Tõsta segu poole supilusikatäie kaupa keskmise kuumusega pannile ning prae õlis kuldpruuniks. Serveeri kuumalt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar