Lõpuks
on ka jaka leidnud tee kohalikku kaubandusvõrku. Valdavalt küll
konservikujul, aga parem ikkagi kui üldse mitte. Keegi toob seda küll ka
Aafrikast sisse, kuid nagu ma aru sain, müüb neid tervelt. Mul pole aga
tahtmist kuni jaanipäevani vaid jakast toituda, seega jääb see variant
hetkel ära.
Igal juhul soetasin omale purgi jakat ning pudeli vedelat suitsu.
Vaja läheb:
purk jakat, nõrutatud ja pisut väiksemaks tükeldatud
1 spl vedelat suitsu
õli
sojakastet
1 purk purustatud tomatit
2 spl tomatipastat
soola
vürtsköömet
sidrunimahla
0,5 tl suhkrut
Igal juhul soetasin omale purgi jakat ning pudeli vedelat suitsu.
Vaja läheb:
purk jakat, nõrutatud ja pisut väiksemaks tükeldatud
1 spl vedelat suitsu
õli
sojakastet
1 purk purustatud tomatit
2 spl tomatipastat
soola
vürtsköömet
sidrunimahla
0,5 tl suhkrut
Sega omavahel vedel suits, õli ja sojakaste ning vala see jaka peale. Sega läbi ning jäta ca tunniks marineerima.
Kuumuta pannil õli ning pane jaka praadima. Natukese aja pärast saad seda juba kahe kahvliga väiksemaks rebima hakata. Vala seejärel peale purustatud tomatid, lisa tomatipasta ning maitseained ja sidrunimahl. Sega läbi ja jäta keskmisel kuumusel veerand tunniks hauduma või kuni tomatikaste on piisavalt paksenenud.
Mina serveerisin tatrapastaga.
Kuumuta pannil õli ning pane jaka praadima. Natukese aja pärast saad seda juba kahe kahvliga väiksemaks rebima hakata. Vala seejärel peale purustatud tomatid, lisa tomatipasta ning maitseained ja sidrunimahl. Sega läbi ja jäta keskmisel kuumusel veerand tunniks hauduma või kuni tomatikaste on piisavalt paksenenud.
Mina serveerisin tatrapastaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar