Hommikupudrud
minu menüüsse üldjuhul ei kuulu. Esiteks ei meeldi mulle hommikuti
eriti aega kulutada ja teiseks tahaks ma midagi kergemat kui seda on
kuum puder. Kohupiim marjade, rabarbrimoosi või puuviljalõikudega on
kuidagi palju ahvatlevam. Ja neil kordadel kui ma tunnen vastupandamatut
soovi hommikut pliidi ääres veeta, teen ma rõõmuga hoopis pannkooke.
Aga nüüd sattusin netis täitsa mitmes kohas parmesani ja oliiviõliga
putrude peale. Ja proovisin järele. Ja asendasin parmesani
kitsejuustuga. Ja jätsin seejärel menüüsse. Küll mitte tingimata
hommikusse, aga pigem ooteks kui kahe toidukorra vahe pikaks venib ja
midagi kiirelt tahaks.
Vaja läheb:
vee ja vähese soolaga keedetud kaerakliipuder
riivitud või murendatud kitsejuust
hea oliiviõli
Puista kuumale pudrule peale juust, vala oliiviõli ja serveeri kohe :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar