Mõnus sügisene salat, kus baklažaani maitset täiendamas rosinad, tummine kaste ja värske rukola.
Vaja läheb:
1 suur baklažaan
2-3 tassi rukolat
½ tassi rosinaid
2+3 spl oliiviõli
2 küüslauguküünt, purustatud
3 spl balsamicot
soola ja pipart
riivitud parmesani, soovi korral
Vaja läheb:
1 suur baklažaan
2-3 tassi rukolat
½ tassi rosinaid
2+3 spl oliiviõli
2 küüslauguküünt, purustatud
3 spl balsamicot
soola ja pipart
riivitud parmesani, soovi korral
Kuumuta
ahi 200 kraadini. Koori baklažaan ning lõika suupärasteks tükkideks.
Sega tükid oliiviõli ja soolaga, pane ahjuvormi ning küpseta ca 15-20
minutit.
Kastme jaoks sega kokku balsamico, oliiviõli, küüslauk, sool ja pipar. Sega rukola poolega kastmest ning baklažaanid ja rosinad ülejäänud kastmega.
Laota rukola vaagnale, tõsta selle peale baklažaanisegu, puista soovi korral peale parmesani ning serveeri soojalt või külmalt.
Retsept Laylita retseptidest.
Kastme jaoks sega kokku balsamico, oliiviõli, küüslauk, sool ja pipar. Sega rukola poolega kastmest ning baklažaanid ja rosinad ülejäänud kastmega.
Laota rukola vaagnale, tõsta selle peale baklažaanisegu, puista soovi korral peale parmesani ning serveeri soojalt või külmalt.
Retsept Laylita retseptidest.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar