Pärast
seda kui ma olin Vilniuses söönud imehead sametist ja siidist
toorkooki, on mul olnud kinnisideeks ise ka samasugust teha. Kuna ma
päris õiget retsepti veel leidnud pole, siis katsetasin alustuseks
šokolaaditoorkoogiga. Datlidest, viigimarjadest ja mandlitest põhi on
mõnusalt magus, šokolaadikreem kergelt mõrkjas, külm ja suussulav.
Vaja läheb:
1 klaasitäis mandleid ja päevalilleseemneid
1 klaasitäis kuivatatud datleid ja tükeldatud viigimarju
1 tl kookosõli
1 tl seesamipastat
1 klaasitäis 2-3 tundi leotatud india pähkleid
1/3 klaasitäit vett
1/3 klaasitäit vedelat kookosõli
1 tahvel (veevannis sulatatud) tooršokolaadi
1/3 - 1/2 klaasi magustajat (agaavisiirupit või vahtrasiirupit)
Vaja läheb:
1 klaasitäis mandleid ja päevalilleseemneid
1 klaasitäis kuivatatud datleid ja tükeldatud viigimarju
1 tl kookosõli
1 tl seesamipastat
1 klaasitäis 2-3 tundi leotatud india pähkleid
1/3 klaasitäit vett
1/3 klaasitäit vedelat kookosõli
1 tahvel (veevannis sulatatud) tooršokolaadi
1/3 - 1/2 klaasi magustajat (agaavisiirupit või vahtrasiirupit)
Põhja
jaoks purusta mandlid, püreesta datlid ja viigimarjad ning sega
seejärel blenderis mandlid, päevalilleseemned, kuivatatud puuviljad,
kookosõli ja seesamipasta ühtlaseks. Suru lahtikäiva vormi põhja ja pane
külmkappi.
Täidise jaoks püreesta india pähklid, vesi ja siirup ühtlaseks. Sega omavahel kookosõli ja sulašokolaad. Sega kokku pähkli- ja šokolaadisegu ning vala koogipõhjale. Pane vähemalt 4-5 tunniks külmkappi tahenema.
Idee Nature Insiderist.
Täidise jaoks püreesta india pähklid, vesi ja siirup ühtlaseks. Sega omavahel kookosõli ja sulašokolaad. Sega kokku pähkli- ja šokolaadisegu ning vala koogipõhjale. Pane vähemalt 4-5 tunniks külmkappi tahenema.
Idee Nature Insiderist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar