Küpsiste
tegemine jätkub šokolaadisel lainel :) Seekord pisut banaani ja kakaod
ning välja tulid mõnusalt mahedad šokolaadiküpsised.
Vaja läheb:
2 keskmist küpset banaani
75 grammi toasooja võid
1 muna
1,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
5 dl nisujahu
1,25 dl kakaopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
1,5 dl hakitud pähkleid
100 grammi hakitud šokolaadi
2 keskmist küpset banaani
75 grammi toasooja võid
1 muna
1,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
5 dl nisujahu
1,25 dl kakaopulbrit
1 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
1,5 dl hakitud pähkleid
100 grammi hakitud šokolaadi
Püreesta
banaanid. Vahusta või suhkru ja vanillisuhkruga kohevaks, lisa seejärel
muna ja banaanipüree ja mikserda ühtlaseks. Lisa jahu, küpsetuspulber,
kakaopulber (mina panin tunduvalt vähem kui ette nähtud, sellest ka
küpsiste kahvatu jume) ja sool ning sega ühtlaseks tainaks. Lisa hakitud
pähklid ja šokolaad.
Tõsta tainast kahe teelusika abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile kuhjakesed, jättes küpsiste vahele pisut ruumi.
Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit. Lase plaadil hetk jahtuda.
Retsepti võtsin taas nami-namist.
Tõsta tainast kahe teelusika abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile kuhjakesed, jättes küpsiste vahele pisut ruumi.
Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit. Lase plaadil hetk jahtuda.
Retsepti võtsin taas nami-namist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar