Moosi
võib neisse küpsistesse julgelt panna - välja ei voola ning kuna
küpsedes servad pisut ka kerkivad, siis on ruumi piisavalt. Samuti
muudab moos küspsised mõnusalt marjaseks.
Vaja läheb:
200 grammi toasooja pehmet võid
1 dl tuhksuhkrut
240 grammi nisujahu
1 dl kartulitärklist
soola
küpsetamiseks sobivat meelepärast moosi
200 grammi toasooja pehmet võid
1 dl tuhksuhkrut
240 grammi nisujahu
1 dl kartulitärklist
soola
küpsetamiseks sobivat meelepärast moosi
Vahusta või tuhksuhkruga kohevaks. Sega nisujahu ja kartulitärklis, lisa võikreemile. Sega ühtlaseks.
Vormi käte vahel küpsisemassist väiksemad pallikesed ja aseta need ahjuplaadile. Suru pöidlaga iga küpsise keskele süvend. Aseta süvendisse väike lusikatäis moosi.
Küpseta 180-kraadise ahju keskosas umbes 15 minutit, kuni küpsised on helekollased.
Retsept on nami-namist.
Vormi käte vahel küpsisemassist väiksemad pallikesed ja aseta need ahjuplaadile. Suru pöidlaga iga küpsise keskele süvend. Aseta süvendisse väike lusikatäis moosi.
Küpseta 180-kraadise ahju keskosas umbes 15 minutit, kuni küpsised on helekollased.
Retsept on nami-namist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar