Punaste
jõhvikate ja roheliste pistaatsiatega küpsised sobivad vähemalt
visuaalselt jõuluaega imehästi. Ja nagu ikka - valmivad olematu vaevaga.
Vaja läheb:
175 grammi toasooja võid
85 grammi suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
225 grammi nisujahu
75 grammi pistaatsiapähkleid
75 grammi kuivatatud jõhvikaid
175 grammi toasooja võid
85 grammi suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
225 grammi nisujahu
75 grammi pistaatsiapähkleid
75 grammi kuivatatud jõhvikaid
Sega
või, suhkur ja vanillisuhkur ühtlaseks. Sega juurde jahu, seejärel
pistaatsiapähklid ja kuivatatud jõhvikad. Suru ühtlaseks tainamassiks,
siis vormi pikaks "vorstiks", läbimõõduga umbes 5 cm. Keera rull
toidukilesse ja pane tunniks ajaks külmkappi.
Kuumuta ahi 180 kraadini. Lõika küpsisekang umbes 1 cm viiludeks ja laota need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadise ahju keskosas umbes 12-15 minutit.
Võta küpsised ahjust välja ja lase ahjuplaadil täielikult jahtuda.
Retsepti võtsin nami-namist.
Kuumuta ahi 180 kraadini. Lõika küpsisekang umbes 1 cm viiludeks ja laota need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadise ahju keskosas umbes 12-15 minutit.
Võta küpsised ahjust välja ja lase ahjuplaadil täielikult jahtuda.
Retsepti võtsin nami-namist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar