Kõige
parem suvikõrvitsapirukas - krõbe lehttaignapõhi, kreemjas juustutäidis
ja mahlane suvikõrvitsakate. Terve pannitäie ärasöömine pole mingi
probleem :)
Vaja läheb:
500 gr pärmilehttainast
500 gr suvikõrvitsat
2 küüslauguküünt
oliiviõli
soola
musta pipart
150 gr maitsestamata toorjuustu
100 gr riivitud parmesani
500 gr pärmilehttainast
500 gr suvikõrvitsat
2 küüslauguküünt
oliiviõli
soola
musta pipart
150 gr maitsestamata toorjuustu
100 gr riivitud parmesani
Viiluta
suvikõrvits õhukesteks viiludeks. Pane kaussi, lisa hakitud küüslauk
ning oliiviõli, maitsesta soola ja pipraga. Sega käte abil õrnalt läbi
ning lase kümmekond minutit maitsestuda.
Rulli tainas veidi õhemaks ja tõsta ahjuplaadile. Tee tainaservadele noaga umbes 1-1.5 cm kaugusele servast kerge sisselõige.
Sega toorjuust umbes poole riivitud parmesaniga ning määri juustusegu ühtlaselt tainale, sisselõikest sissepoole. Juustusegu peale laota suvikõrvitsaviilud.
Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit. Siis puista peale ülejäänud riivitud parmesan ning küpseta veel 15 minutit.
Retsept nami-namist.
Rulli tainas veidi õhemaks ja tõsta ahjuplaadile. Tee tainaservadele noaga umbes 1-1.5 cm kaugusele servast kerge sisselõige.
Sega toorjuust umbes poole riivitud parmesaniga ning määri juustusegu ühtlaselt tainale, sisselõikest sissepoole. Juustusegu peale laota suvikõrvitsaviilud.
Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit. Siis puista peale ülejäänud riivitud parmesan ning küpseta veel 15 minutit.
Retsept nami-namist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar