Kiired-kerged maiustused, kui on vaja kas midagi pealelõunase kohvi kõrvale või hoopis küllaminnes kaasa võtta.
Vaja läheb:
pool pakki kõrsikuid
100 grammi piimašokolaadi
5 spl purustatud Marianne komme
3 spl küpsetamissuhkru kristalle
3 spl purustatud mandleid
2 spl kookoshelbeid
Sulata
šokolaad veevannis. Pane suhkur, mandlid, kookoshelbed ja kommipuru kas
eraldi taldrikutele valmis või sega soovi korral kõik kokku ja pane
ühele taldrikule valmis.
Pintselda
kõrsikud 2/3 ulatuses sulašokolaadiga ning keeruta šokolaadist osa
seejärel ühe või mitme puru sees. Pane toidukile või hõbepaberiga kaetud
taldrikule. Kui taldrik on täis, tõsta külmkappi tahenema. Kui šokolaad
on piisavalt kõva, siis ruumi kokkuhoiu huvides võib kõrsikud ka püsti
klaasidesse panna.
Idee Retseptiraamatust käsitöösahtlis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar