See
rootsipärane tikrikook valmib vähese vaevaga ning sobib hästi nii
nädalavahetuse hommikusöögiks, pakkudes vaheldust tavapärastele
pannkookidele kui ka suviseks magustoiduks.
Vaja läheb:
4 dl piima
2 muna
2 dl nisujahu
3 spl suhkrut
pisut soola
6 dl puhastatud tikreid
serveerimiseks tuhksuhkrut või vahukoort või jäätist
Vaja läheb:
4 dl piima
2 muna
2 dl nisujahu
3 spl suhkrut
pisut soola
6 dl puhastatud tikreid
serveerimiseks tuhksuhkrut või vahukoort või jäätist
Kuumuta ahi 225 kraadini.
Sega omavahel piim, munad, jahu, suhkur ja sool.
Määri ahjuvorm võiga ning puista tikrid ühtlase kihina vormi põhja. Vala tainas tikritele.
Küpseta 225 kraadi juures ca 25-30 minutit, kuni ahjupannkoogi pind on kuldpruuniks küpsenud.
Serveeri tuhksuhkru, vahukoore või jäätisega.
Retsept Kodu & Aia väljaandest Pirukad, koogid ja võileivad.
Köök: Rootsi
Sega omavahel piim, munad, jahu, suhkur ja sool.
Määri ahjuvorm võiga ning puista tikrid ühtlase kihina vormi põhja. Vala tainas tikritele.
Küpseta 225 kraadi juures ca 25-30 minutit, kuni ahjupannkoogi pind on kuldpruuniks küpsenud.
Serveeri tuhksuhkru, vahukoore või jäätisega.
Retsept Kodu & Aia väljaandest Pirukad, koogid ja võileivad.
Köök: Rootsi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar