Kui
tavapärastest rabarbrikookidest hakkab isu vaikselt täis saama, siis
veganitele sobiv rabarbritoorkook toob mõnusat ja värsket vaheldust
rabarbrimenüüsse.
Täidis
0,5 tassi puhastatud ja hakitud rabarbrit
3 datlit
1 spl apelsinimahla
1 tl jahvatautd linaseemneid
Kate
0,5 tassi hakitud mandleid
0,25 tassi kookosjahu
2 spl agaavisiirupit
1 spl mandliõli
1 tl vanilliekstrakti
pisut soola
Pane täidise ained blenderisse ja püreesta kuni segu on ühtlane. Jäta seisma.
Sega kausis kõik täidise ained korralikult läbi. Segu peab olema kleepuv ja ühtlane. Võta väikesed vormid ning suru pool taignast vormide põhja. Seejärel jaota täidis vormidesse. Jaota ülejäänud kate osadeks, veereta ümmargused kuulid ning suru need lapikuks, sama suurteks kui on vormid ning kata nendega täidis. Pane koogid paariks tunniks külmkappi.
Retsept on The Mommy Bowlist.
Sega kausis kõik täidise ained korralikult läbi. Segu peab olema kleepuv ja ühtlane. Võta väikesed vormid ning suru pool taignast vormide põhja. Seejärel jaota täidis vormidesse. Jaota ülejäänud kate osadeks, veereta ümmargused kuulid ning suru need lapikuks, sama suurteks kui on vormid ning kata nendega täidis. Pane koogid paariks tunniks külmkappi.
Retsept on The Mommy Bowlist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar