Ka
rabarbrikookidele on vaheldust vaja, ükskõik kui head nad ka poleks :)
Rabarbrimarinaadis kanafileeribad jäävad kergelt siirupised, pisut
vürtsikad ning eelkõige magushapud. Valmivad lihtsalt ning sobivad
seetõttu hästi näiteks tööpäeva õhtusse.
Vaja läheb:
rabarbrit
tšillikastet
vahtrasiirupit
kanafileed
Haki
rabarber ja keeda kergelt läbi. Püreesta, lisa siirup ning maitse järgi
tšillikastet. Lõika kanafilee ribadeks, vala üle marinaadiga, sega
korralikult läbi, et kõik kanatükid oleksid marinaadiga kaetud, kata
kauss kinni ning jäta paariks tunniks kuni üleöö jahedasse seisma.
Kuumuta pannil oliiviõli ning prae selles kanaribasid mõlemalt poolt, kuni kana on läbi küpsenud ja kaunilt kuldpruun.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar