Tulin
ükspäev poest toorjuustu ja plaaniga teha
granadilli-rabarbritoorjuustukooki, aga kodus selgus, et ma olen
selliseks ettevõtmiseks ikka liiga laisk ja tegin hoopis kiirelt
rabarbritapiokipudingi granadillitoorjuustukreemiga.
Vaja läheb:
1 dl tapiokki
650 ml vett
1 spl pruuni suhkrut
1,5 dl suhkruga keedetud rabarbrit
1 dl tapiokki
650 ml vett
1 spl pruuni suhkrut
1,5 dl suhkruga keedetud rabarbrit
soovi korral 1 spl hapukoort
toorjuustu
toorjuustu
hapukoort
pruuni suhkrut
granadilli
pruuni suhkrut
granadilli
Keeda
tapiokk suhkruga maitsestatud vees läbipaistvaks, kurna ning sega hulka
rabarbrimoos ning soovi korral ka hapukoor. Hapukoort otseselt vaja ei
ole, aga selle lisamine annab kergelt kreemisena tulemuse. Jaga puding
magustoidukaussidesse ning pane jahtuma.
Kreemiks
sega kokku toorjuust, suhkur, hapukoor ja granadilliseemned. Kui
pudingid on jahtunud, tõsta peale toorjuustukreem ning serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar