26. mai 2012

Rabarbritapiokipuding granadillikreemiga


Tulin ükspäev poest toorjuustu ja plaaniga teha granadilli-rabarbritoorjuustukooki, aga kodus selgus, et ma olen selliseks ettevõtmiseks ikka liiga laisk ja tegin hoopis kiirelt rabarbritapiokipudingi granadillitoorjuustukreemiga.

Vaja läheb:
1 dl tapiokki
650 ml vett
1 spl pruuni suhkrut
1,5 dl suhkruga keedetud rabarbrit
soovi korral 1 spl hapukoort

toorjuustu
hapukoort
pruuni suhkrut
granadilli 



Keeda tapiokk suhkruga maitsestatud vees läbipaistvaks, kurna ning sega hulka rabarbrimoos ning soovi korral ka hapukoor. Hapukoort otseselt vaja ei ole, aga selle lisamine annab kergelt kreemisena tulemuse. Jaga puding magustoidukaussidesse ning pane jahtuma.

Kreemiks sega kokku toorjuust, suhkur, hapukoor ja granadilliseemned. Kui pudingid on jahtunud, tõsta peale toorjuustukreem ning serveeri. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar