Itaaliast
tulles on endiselt Itaalia maitsed meelel ning isu nende järele püsib.
On vähe maitseid, mis minu silmis on itaalialikumad kui pasta (antud
juhul gnocchi), sidrun ja värsked köögiviljad. Olles ennast varustanud
suurema koguse sidrunite, Itaaliast pärit mahespargli ning paki
gnocchidega, valmis hiliseks lõunaks gnocchi spargliga sidrunikastmes.
Vaja läheb:
150 grammi gnocchit
väiksem peotäis sparglivarsi
1 spl võid
poole sidruni riivitud koor ja soovi korral ka pisut mahla
värskelt purustatud pipart
Puhasta
sparglid, lõika juppideks ja auruta. Keeda gnocchid vastavalt
juhistele. Sulata või ning sega sidrunikoore ja -mahlaga. Sega omavahel
gnocchid ja spargel ning vala üle sidrunikastmega. Puista peale värskelt
purustatud pipart.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar