Kerge salat, millele annab toekama maitse ökotatar ning huvitava maitsenüansi kastmesse lisatud Dijoni sinep.
Vaja läheb:
2 dl tatart (keetmata kogus)
12-15 kirsstomatit
1 mozzarella (125 gr)
1 avokaado
basiilikut
õli
dijoni teralist sinepit
sidrunimahla
värskelt purustatud pipart
soola (soovi korral)
Keeda
tatar. Poolita kirsstomatid, tükelda mozzarella. Koori ja haki
avokaado. Lase tatral jahtuda, seejärel sega tatar, basiilik,
mozzarella, tomatid ja avokaado omavahel.
Kastme
jaoks sega oliiviõli, sidrunimahl, sinep, pipar ja soovi korral
maitsesta ka soolaga. Vala kaste salatile ning serveeri kohe.
Antud kogustest jätkub kahele mitte väga näljasele sööjale :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar