Turgudel
on saada suuri ja maitsvaid kirsse ning mureleid. Kui niisama söömisest
mõned üle jäävad, siis koos küpsete tomatite, pehme mozzarella ja
magushapu kastmega saab neist kiirelt valmistada suviselt värvilise ja
mõnusa salati.
Vaja läheb:
10-15 kirsstomatit
10-15 kirssi või murelit
pool mozzarellat või 6-7 mozzarellakirssi
3 spl oliiviõli
1 spl sidrunimahla
1 tl agaavisiirupit
soola
pipart
Ja
nüüd siis keeruline osa :) Poolita tomatid ja kirsid ning eemalda
kirsikivid, tükelda mozzarella. Sega omavahel oliiviõli, sidrunimahl,
agaavisiirup, sool ja pipar. Sega kõik koostisosad kokku, vala üle
kastmega, sega kergelt läbi ja serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar