26. juuni 2012

Tomati-murelisalat mozzarellaga


Turgudel on saada suuri ja maitsvaid kirsse ning mureleid. Kui niisama söömisest mõned üle jäävad, siis koos küpsete tomatite, pehme mozzarella ja magushapu kastmega saab neist kiirelt valmistada suviselt värvilise ja mõnusa salati.

Vaja läheb:
10-15 kirsstomatit
10-15 kirssi või murelit
pool mozzarellat või 6-7 mozzarellakirssi
3 spl oliiviõli
1 spl sidrunimahla
1 tl agaavisiirupit
soola
pipart 


Ja nüüd siis keeruline osa :) Poolita tomatid ja kirsid ning eemalda kirsikivid, tükelda mozzarella. Sega omavahel oliiviõli, sidrunimahl, agaavisiirup, sool ja pipar. Sega kõik koostisosad kokku, vala üle kastmega, sega kergelt läbi ja serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar