Ja
menüü on jätkuvalt tomatine :) Ostsin üle pika aja gnocchit (ma pole
suurem asi kartulisõber, seega satub ka gnocchit mu kööki
kahetsusväärselt harva, sest poes on saadaval vaid kartuliomi ning ise
kipun ma liiga laisk olema, et neid näiteks kõrvitsast teha) ja kuigi
algul oli plaanis neid lihtsalt või ja sidruniga süüa, siis külmkapis
suvikõrvitsat ja tomatit nähes, langes valik siiski selle tervislikuma
versiooni kasuks :)
Vaja läheb:
ca 300 grammi gnocchit, keedetud vastavalt pakil olevale juhisele
2 tomatit, tükeldatud
1 sibul, kooritud ja tükeldatud
1 ilma kuhjata tl vürtsköömneid
pipart
soola, soovi korral
1 dl vett
õli praadimiseks
pool suvikõrvitsat, kooritud, tükeldatud ja kergelt läbi praetud
Püreesta
tomatit, sibul ja maitseained ühtlaseks. Kuumuta pannil õli. Vala
tomatipüree ja vesi pannile ning hauta aeg-ajalt segades kuni kaste on
paksenenud. Sega hulka suvikõrvits ja gnocchi, sega läbi, kuumuta veel
hetk ja serveeri.
Soovi korral võid enne serveerimist lisada ka mozzarellakirsse.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar