Peamiselt
kookosest koosnev valge tooršokolaad, imelihtne ja imehea :) Samas see
"toor" seal nimetuses on minu jaoks natuke tinglik - reaalselt on nii
vahtra- kui agaavisiirup ju mõlemad kuumtöödeldud. See ei muuda
šokolaadi aga vähem maitsvaks :)
Vaja läheb:
3 klaasi kookoshelbeid
veerand klaasi magustajat (vahtrasiirup, agaavinektar)
1 tl vanilliekstrakti
1 tl apelsiniõie- või roosivett (soovi korral)
pisut meresoola
3 klaasi kookoshelbeid
veerand klaasi magustajat (vahtrasiirup, agaavinektar)
1 tl vanilliekstrakti
1 tl apelsiniõie- või roosivett (soovi korral)
pisut meresoola
Püreesta kookoshelbed köögikombainis, kuni saad ühtlase õlise massi, lisa ülejäänud komponendid ja sega kõik ühtlaseks.
Suru mass kas vormidesse või mõnele taldrikule ja pane pooleks tunniks külmkappi. Toasoojas seistes muutub šokolaad pehmeks ja kreemjaks, seega on seda mõistlik külmas hoida.
Retsept on The Rawtarianilt.
Suru mass kas vormidesse või mõnele taldrikule ja pane pooleks tunniks külmkappi. Toasoojas seistes muutub šokolaad pehmeks ja kreemjaks, seega on seda mõistlik külmas hoida.
Retsept on The Rawtarianilt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar