Pannkooki
pole kunagi liiga palju ega liiga tihti. Juba mõnda aega tagasi jäid
mulle Facebookis silma ühed hapukoorepannkoogid, mille tegemiseni ma
kuidagi ei jõudnud. Täna pani nami-nami aga üles retsepti, kus neidsamu
traditsioonilisi hapukoorepannkooke oli täiendatud suitsukanaga. Mina
omakorda asendasin kana lõhega. Ja järjekordselt tulid pannilt
imemaitsvad, suussulavad ning absoluutselt vastupandamatud pannkoogid.
Vaja läheb:
100 g nisujahu
0,25 tl söögisoodat
soola
125 g hapukoort
1 muna
100 gr lõhet, tükeldatud
serveerimiseks tilli, hapukoort, sidrunit
0,25 tl söögisoodat
soola
125 g hapukoort
1 muna
100 gr lõhet, tükeldatud
serveerimiseks tilli, hapukoort, sidrunit
Puista lõhele pisut soola ning piserda sidrunit ja jäta seisma.
Sega jahu, sooda ja sool omavahel. Lisa segades juurde munad ja hapukoor. Kõige lõpus lisa ka lõhe.
Piserda pann kergelt õliga ning küpseta lusikapannkoogid. Küpseta pannkoogid keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Sega jahu, sooda ja sool omavahel. Lisa segades juurde munad ja hapukoor. Kõige lõpus lisa ka lõhe.
Piserda pann kergelt õliga ning küpseta lusikapannkoogid. Küpseta pannkoogid keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Serveeri sidrunilõigu, hapukoore ja hakitud tilliga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar