Otse
Saksamaal jõudis täna minuni selle suve esimene punt sparglit. Esimesed
imeilusad rohelised varred läksid natukese fetaga lihtsa quiche'i
sisse. Krõbe muretainas, kohev muna-fetatäidis ja kõige peal need peened
sparglivarred. Viib keele alla nii kuumalt kui külmalt.
Vaja läheb:
sparglit, kergelt keedetud
muretainast (ca 150 grammist võist)
2 muna
1,5 dl vahukoort
100 grammi fetajuustu
Suru
tainas vormi põhja ja külgedele (mul on ca 20x30 cm vorm) ning pane
pooleks tunniks külmkappi. Eelküpseta seejärel põhja 225 kraadi juures
ca 15 minutit.
Klopi munad vahukoorega lahti. Pudista fetajuust taignapõhjale, vala peale munasegu ning laota kõige peale sparglivarred.
Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit kuni quiche on pealt kuldkollane.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar