8. märts 2012

Praetud liha rosinakastmes


Sattusin bataadiretsepte otsides teiste hulgas lehitsema oma Murakarabade ja oliivisalude kokaraamatut, kus kohe kaneelibataatide kõrval hakkas silma ka veiseliha rosinakastmes :)

Vaja läheb:
0,5 kilo hautatud ja ülepraetud veisefileed

5 grammi võid
10 grammi nisujahu
1 klaas puljongit
1/4 sidruni mahl
0,5 tl fariinisuhkrut
0,5 tl tšillikastet
jupp kaneelikoort
2 nelgitera
45 grammi suuri rosinaid
1 sl rõõska koort


Sega potis või ja jahu. Lisa puljong, sidrunimahl, suhkur, tšillikaste, kaneelipulk ja nelgiterad. Sega korralikult läbi ja lisa rosinad. Kuumuta kastet kuni see pakseneb ja lisa siis koor. Kuumuta veel pisut kuni kaste mullitama hakkab. Eemalda kaneelikoor ja nelgiterad.

Tõsta kaste liha peale ja serveeri kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar