27. juuni 2010

Ananassimoosid kaneeli ja kookospiimaga


Kui ma Jucjaco blogi avastasin, siis üks retseptidest, mille ma omale välja printisin mõttega, et seda tuleb kindlasti teha, oli ananassimoos kaneeliga ja ananassimoos kookospiimaga.

Nüüd, kui poes on saada suuri ja küpseid imemagusaid ananasse, tundus õige aeg katsetada :)

Võtsin ca pooleteisekilose ananassi ja koorisin ära. Pool ananassi lasin blenderiga püreeks, teise poole hakkisin väikesteks tükkideks. Kokku tuli ananassitükke ca liiter. Panin ananassi koos poole liitri veega keema ning lasin keeda veidi üle poole tunni. Siis lisasin ühe laimi mahla, 400 ml moosisuhkurt ja ühe suurema kaneelikoore tüki. Lasin keeda veel ca 10 minutit, siis võtsin pool moosi ja kaneelikoore välja ning lisasin allesjäänud moosile 7 supilusikatäit kookospiima. Lasin pidevalt segades veel paar minutit keeda ning siis panin moosid ära purkidesse. Kaneelikoore murdsin tükkideks ning panin igasse moosipurki ühe tüki. "Pina colada" moosidesse kaneelikoore tükki ei lisanud.

Kes proovida tahab, tuleb külla :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar