1. juuli 2010

Panna Cotta maasikatega



Millegi hea ja kreemise isu oli juba mõnda aega olnud. Ja kuna panna cotta tuli korduvalt jutuks ja Internetis hakkas erinevaid versioone silma, siis otsustasingi selle kasuks. Esimeseks korraks täiesti tavaline sidruni-vaniljemaitseline ning sinna juurde maasikasalat laimi ja tšilliga.

Panna cotta jaoks pane keema 200 ml vahukoort, lisa ühe sidruni riivitud koor, natuke vaniljet ja 1 dl piima. Keeda pidevalt segades kümmekond minutit, lase natuke jahtuda ja pane sisse 2 lehte leotatud želatiini. Pane kogu segu külmkappi jahtuma. Vahusta 2 dl vahukoort 50 ml tuhksuhkruga ja vala vahu sisse jahtunud koore-piimasegu. Jaga segu magustoidukaussidesse ning soovi korral pane kausi põhja maasikatükke. Kata kausid kilega ja pane neljaks tunniks või terveks ööks külmkappi.

Serveeri laimi ja tšilliga maitsestatud maasikasalatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar