![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwDiO6jeSLN8aUNaf18yT638rrnx557XIhs-u2FIAchePmj6Lk4Nqupw5udfWeWBtjzlgBKuyVez1PyhsrCjA_n9aj8yl3tMDkahSJ6cE0aOKWqm-CchSTvi6lOy2xRnr85-4OVwmWTQ/s320/Korvitsakypsised_30_10_2011_+008a_v.jpg)
Vaja läheb:
150 g võid
225 g fariinsuhkrut või tumedat muscovado suhkrut
300 g keedetud ja püreestatud kõrvitsat
150 g rosinaid või 100 g hakitud valget šokolaadi
4 kupart kardemoni, puhastatud ja purustatud
1,5 tl vanillisuhkrut
340 g nisujahu
1.5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl jahvatatud kaneeli
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiA5WlH5hceBpEVrwkVAtAZqnNIj-5xsNqglxeCTg-s72TjGILfTuA51GemqQexVWoY2B_b9bBuzmzND4eHHetEj1UtoEI8pT7TYrZNYhllyh02da8IV2h3AsbfDWHIbQQujnwzHAVDng/s320/Korvitsakypsised_30_10_2011_+003a_v.jpg)
Vahusta või suhkruga, lisa kõrvitsapüree.
Sõelu teise kaussi jahu, küpsetuspulber, vanillisuhkur, kardemon ja kaneel, sega juurde ka šokolaaditükid või rosinad. Lisa seejärel või-kõrvitsasegule. Sega hoolega.
Tõsta tainas lusikaga küpsetuspaberile, jättes tainaportsude vahele piisavalt ruumi, kuna küpsised valguvad küpsedes laiali.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-18 minutit, kuni küpsised on veidi pruunistunud.
Jahuta ahjuplaadil 5 minutit.
Kogusest tuleb ca 30 küpsist.
Retsept veidi muudetult nami-namist.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1tgDbLFDxRUljEsBrPSkogC5KAZhcSN39pXxDP2Nx9c_AWmn9o8qGNdF7HhKH2LKh-490r7UcG1xvqOSHPrZsRf4_9I5MZLWvOW_Q2krRo0xbgRHhtcEJp6324A7piMSPy3kFE8dgmA/s320/Korvitsakypsised_30_10_2011_+006a_v.jpg)
![Link](img/blank.gif)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar