Tulin
 ükspäev poest toorjuustu ja plaaniga teha 
granadilli-rabarbritoorjuustukooki, aga kodus selgus, et ma olen 
selliseks ettevõtmiseks ikka liiga laisk ja tegin hoopis kiirelt 
rabarbritapiokipudingi granadillitoorjuustukreemiga.
Vaja läheb:
1 dl tapiokki
650 ml vett
1 spl pruuni suhkrut
1,5 dl suhkruga keedetud rabarbrit
1 dl tapiokki
650 ml vett
1 spl pruuni suhkrut
1,5 dl suhkruga keedetud rabarbrit
soovi korral 1 spl hapukoort
    
toorjuustu
toorjuustu
hapukoort
pruuni suhkrut
granadilli
pruuni suhkrut
granadilli
Keeda
 tapiokk suhkruga maitsestatud vees läbipaistvaks, kurna ning sega hulka
 rabarbrimoos ning soovi korral ka hapukoor. Hapukoort otseselt vaja ei 
ole, aga selle lisamine annab kergelt kreemisena tulemuse. Jaga puding 
magustoidukaussidesse ning pane jahtuma.
Kreemiks
 sega kokku toorjuust, suhkur, hapukoor ja granadilliseemned. Kui 
pudingid on jahtunud, tõsta peale toorjuustukreem ning serveeri.  



 
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar