Mul
oli veel natuke granadilli järel ja ma tundsin, et sellest peab saama
midagi erakordselt maitsvat ka kerget. Ja kui kokku segada kreemjas
kookoskoor, valge šokolaad ja granadill, siis on tulemuseks suussulav
eksootiline vaht.
Vaja läheb:
1 purk (400 gr) kookospiima
4 ruutu valget šokolaadi, sulatatud
1-2 granadilli sisu
1 spl kookosjahu, soovi korral
Pane
kookospiima purk eelmisel õhtul (või paar tundi varem) külmkappi.
Väljavõttes keera see kummuli, ava purk ja vala vesi pealt ära.
Allesjäänud paks kookoskoor tõsta kaussi ning vahusta paar minutit, kuni
saad pehme vahu. Sega hulka sulatatud šokolaad, soovi korral kookosjahu
ning ca 2/3 granadillist. Tõsta vaht pokaalidesse ning tõsta ülejäänud
granadill vahu peale.
Võimalusel lase magustoidul enne serveerimist vähemalt 1-2 tundi külmkapis olla, sest külmana on vaht veel eriti õhuline.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar